Meny

 

Vår nya Köksmästare Tobias Rosenlind är igång och provlagar menyn inför vintern!
Publiceras så fort vi känner oss nöjda med den.
Nedan ser ni förra vinterns meny.

Meny Vintern 2019/2020

Förrätter

Löjrom
från Bottenviken med friterad västerbottenost och dillcrème
255:-

Tartar på lax
med rättika, gurka, regnbågerom och friterat rispapper
175:-

Gratinerad Pilgrimsmussla
med blomkål och forellromshollandaise
175:-

Chark från Undersåkers chark
med picklade rotsaker, tunnbrödschips och ostdip
175:-

Råbiff på älg
med sotad majonnäs, kapris och bakad äggula
185:-

Svampconsommé
med friterad palsternacka, krasse, jordärtskockscrème och surdeg
155:-

Liten förrättssallad
115:-

Varmrätter

Arancini
friterade risottobollar med jämtländsk getost och tomatconcassé
125:-/195:-

Röding
med Sandefjordsås, fänkål, dill, citron och potatispuré
275:-

Torskrygg
med rödvinsås, sidfläsk, spetskål och potatisstomp
345:-

Viltburgare
med senap- och pepparrotsmajonnäs, västerbottenost, inlagd gurka och pommes frites
255:-

Kalv
bräss, rygg och rullad med dillsmörsås, bönor och potatiskrokett
285:-

Ren
med enbärsgräddsås, picklad svamp, tranbär och friterad potatiskaka med örter
345:-

Pannbiff
med gremolata, senap, ölkokt lök och potatis
175:-

Ost

Jämtländska ostar
med hembakt fruktbröd, fröknäcke och marmelad
155:-

Dessert

Crème Brülée
95:-

Hjortronsoppa
med mandelbiskvi och vaniljglass
135:-

Eton Mess
med lakritsmaräng och lingon
115:-

Chokladterrin
med kanderade hasselnötter och körsbär
135:-

Chokladtryffel
35:-

Småkakor
45:-