Meny

 

Meny December 2019

Förrätter

Löjrom
från Bottenviken med friterad västerbottenost och dillcrème
255:-

Tartar på lax
med rättika, gurka, regnbågerom och friterat rispapper
175:-

Gratinerad Pilgrimsmussla
med blomkål och forellromshollandaise
175:-

Chark från Undersåkers chark
med picklade rotsaker, tunnbrödschips och ostdip
175:-

Råbiff på älg
med sotad majonnäs, kapris och bakad äggula
185:-

Svampconsommé
med friterad palsternacka, krasse, jordärtskockscrème och surdeg
155:-

Liten förrättssallad
115:-

Varmrätter

Arancini
friterade risottobollar med jämtländsk getost och tomatconcassé
125:-/195:-

Röding
med Sandefjordsås, fänkål, dill, citron och potatispuré
275:-

Torskrygg
med rödvinsås, sidfläsk, spetskål och potatisstomp
345:-

Viltburgare
med senap- och pepparrotsmajonnäs, västerbottenost, inlagd gurka och pommes frites
255:-

Kalv
bräss, rygg och rullad med dillsmörsås, bönor och potatiskrokett
285:-

Ren
med enbärsgräddsås, picklad svamp, tranbär och friterad potatiskaka med örter
345:-

Pannbiff
med gremolata, senap, ölkokt lök och potatis
175:-

Ost

Jämtländska ostar
med hembakt fruktbröd, fröknäcke och marmelad
155:-

Dessert

Crème Brülée
95:-

Hjortronsoppa
med mandelbiskvi och vaniljglass
135:-

Eton Mess
med lakritsmaräng och lingon
115:-

Chokladterrin
med kanderade hasselnötter och körsbär
135:-

Chokladtryffel
35:-

Småkakor
45:-