Meny

Meny säsongen 2016/2017

FÖRRÄTTER

Bottenvikens löjrom
med citronkräm, rödlök och rostad Brioche
250 KR

Älgcarpaccio
med enbärsmajonnäs, syrad lök och fjällbjörksolja
190 KR

Krabbsallad
med avokado, dill och friterad mandelpotatis
190 KR

Getost
friterad med päron, endiver och hasselnötter
160 KR

Slarvsylta
av gårdsgris med anklever, äpple och kapris
170 KR

Laxtartar
med äpple, gurka, pepparrot, forellrom, pepparrotskräm, dill och gräslök
170 KR

Kalvkorv
med bröd, tryffelsenap och lök
130 KR

FJÄLLPUBENS SPECIALITET
Delikatessblock
ett urval av delikatesser från Jämtland och Norrland med tillbehör
280 KR

VARMRÄTTER

Fjällröding
på Jämtvis med citrongurka och pressad potatis
270 KR

Lofotentorsk
med hummer, blåmusslor, fänkål och tomat
395 KR

Biff Rydberg
på ren med ölbräserad lök och senapskräm
320 KR

Grillad oxrygg
med Bearnaisesås, tomat och pommes frites
320 KR

Lammlägg
rödvinsbräserat med gröna bönor, sotad lök och potatisgratäng
250 KR

Viltburgare
med rökt fläsk, svampmajonnäs och tranbärsketchup
195 KR

Fjällpanna
med gårdskyckling, champinjoner, senap och dragon
260 KR

DESSERTER

Äppelsmulpaj
med lingon, kanel och vaniljsås
95 KR

Hjortron
med gräddfilspudding, sorbet och rågmüsli
120 KR

Chokladmousse
med körsbär, grädde och maränger
95 KR

Crème Brûlée
95 KR

Varm nyponsopppa
med mandelkaka och fjällfilsglass
110 KR

Småkakor
45 KR

Hallonsorbet
med rullrån
75 KR

Jämtländska ostar
med tillbehör
125 KR

 

FONDUEAFTON

Beställs en dag i förväg.

Buljongfondue med ox-, fläsk och lammkött, ett urval av grönsaker och
Fjällpubens fonduesåser. Serveras med pommes frites och grönsallad.
495 KR /pers

Alt.

Ostfondue med charkuterier, grönsaker, lantbröd och pickles.
415 KR /pers

Dessert –  Äppelsmulpaj med vaniljsås

Pris – tvårätters fonduemiddag:
Buljongfondue 495 KR /person
Ostfondue 415 KR /person