Meny

Meny säsongen 2017/2018

FÖRRÄTTER

Skaldjursbrioche
med sikrom, citron och pepparrot
225 KR

Älgcarpaccio
med enbärsmajonnäs, betor och fjällbjörksolja
195 KR

Gravad fjordlax
med kryddpeppar, kaffe, senap, dill och citron
185KR

Fläskterrin
av gårdsgris med anklever, lök, saltad gurka och kapris
185 KR

Friterad getost
med äpple, rostade hasselnötter och endivesallad
175 KR

 

VARMRÄTTER

Fjällröding
på Jämtvis med citrongurka och pressad potatis
285 KR

Torsk
med blåmusslor, fänkål, tomat, vitlök och persilja
295 KR

Biff Rydberg
på ren med ölbräserad lök och senapskräm
330 KR

Grillad oxrygg
med Bearnaisesås, tomat och pommes frites
330 KR

Lammlägg
rödvinsbräserat med gröna bönor, sotad lök och potatisgratäng
275 KR

Viltburgare
med rökt fläsk, svampmajonnäs och tranbärsketchup
195 KR

 

DESSERTER

Äppelsmulpaj
med lingon, kanel och vaniljsås
105 KR

Chokladmousse
med körsbär, grädde och maränger
105 KR

Crème Brûlée
95 KR

Varm nyponsopppa
med mandelkaka och fjällfilsglass
110 KR

Småkakor
65 KR

Jämtländska ostar
med tillbehör
125 KR

 

FJÄLLPUBENS 3-RÄTTERSMENY

Förrätt
Skaldjursbrioche

Varmrätt
Grillad oxrygg

Dessert
Crème brulée

595 KR

 

FJÄLLPUBENS SPECIALITETER

Delikatessblock
ett urval av delikatesser från Jämtland och Norrland med tillbehör
280 KR/block

Fondueafton
Buljongfondue med ox-, fläsk och lammkött, ett urval
av grönsaker och Fjällpubens fonduesåser. Serveras med pommes frites och grönsallad. Dessert – Äppelsmulpaj med vaniljsås
495 KR/pers

Ostfondue med charkuterier, grönsaker, lantbröd och pickles. Dessert – Äppelsmulpaj med vaniljsås
465 KR /pers

OBS! Beställs en dag i förväg. Information angående eventuella allergener kan lämnas utav personalen.